Löpande städning villa 115 kvm i Lund (164972) Oscarshem

verterankraft

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vi söker veteraner för städning i privata hem i Lund med omnejd.
 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är vanlig hemstädning som damma, dammsuga våttorka i alla rum plus kök och badrum hos äldre dam i Lund. Du använder kundens städartiklar och maskiner.
 

Vem är du?

Glad och pigg veteran som vill ta ett eller flera uppdrag med städning.
Du talar flytande svenska och har lätt för att etablera en kundrelation och väcka förtroende. Körkort och tillgång till egen bil är en fördel men inget krav. Har du det som krävs och vill bli en i vårat gäng, tveka då inte utan sök!
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontakt
Cecilia Edelstam
046-5604800
facebookCreated with Sketch.