Målare 55+ sökes till diverse uppdrag i Lund

Veterankraft

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer (från 55 år och uppåt) som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.
 

Dina arbetsuppgifter

Invändig och utvändig målning.
 

Vem är du?

Glad och pigg veteran som är 55 år eller äldre med yrkeserfarenhet som målare och som vill ta ett eller flera uppdrag hos våra privatkunder i Lund med omnejd. Som person är du serviceinriktad, positiv och noggrann och har en öppen personlighet och lätt för att samarbeta med människor.
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontakt
Erika Dahlberg
046-560 48 00
facebookCreated with Sketch.