Stensättare sökes för mindre uppdrag i Lund med omnejd

veterankraft

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vi söker stensättare/murare/betongarbetare för att anlägga utomhusmiljöer hos privatpersoner. Det kan vara allt från att bygga stenmurar, plattsättning, markarbeten inför poolanläggning.
 

Dina arbetsuppgifter

Arbeta hos privatpersoner med anläggning av utomhusmiljöer som plattsättning, murning etc. Vi erbjuder timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.
 

Vem är du?

En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av murning, stensättning och markarbeten.
Du talar flytande svenska och har lätt för att etablera en kundrelation och väcka förtroende. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Har du det som krävs och vill bli en i vårat gäng, tveka då inte utan sök!
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.
 

Kontakt
Cecilia Edelstam
046-5604800
facebookCreated with Sketch.