Erfaren chaufför sökes för avrop i södra Stockholm

Veterankraft

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en erfaren C korts chaufför som ska vara behjälplig med att rengöra sopkärl till hyresfastigheter samt offentliga lokaler runt om i Stockholmsregionen. Uppdraget är på avrop med start oktober månad.
 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som C korts chaufför och åker tillsammans med annan kollega och åker runt om i Stockholm. Som chaufför kommer du också vara behjälplig vid rengöring av olika sopkärl. Jobbet innebär att du sitter i lastbil ca 20%, resten av tiden befinner du dig utanför lastbilen och arbetar. Dina arbetstider kommer huvudsakligen vara på dagtid, men kan även förekomma kvällstid. Man utgår alltid sitt arbetspass Söder om Stockholm varje gång som man jobbar. På sikt kan det även förekomma jobb på andra orter runt om i Sverige, främst södra Sverige.
 

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren C- korts chaufför som har jobbat i några år. Som chaufför kommer du att få vara behjälplig att rengöra sopkärl. Man jobbar två och två, varför vi lägger stor vikt för man kan samarbeta. För att kunna ta detta chaufförsuppdrag behöver du ha god fysik, då du kommer hoppa in och ur lastbilen samt ta hand om stora som små sopkärl.
Som person har du stor servicekänsla och lämnar inte ett jobb ofärdigt. Du är mån om din kollega, arbetsmiljön samt om lastbilen som är din arbetsplats. Viktigt är att du är flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ge service till kunderna, och är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift. Då uppdraget är på avrop, kan du med fördel kombinera detta uppdrag med andra åtaganden.
 

Ansökan

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till oss. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
 

Kontakt
Shanthi Kax
facebookCreated with Sketch.