Trädbeskärning av två äppelträd + 1 plommonträd, Bara

Veterankraft Malmö

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Kund har två äppelträd och ett plommonträd som behöver beskäras, verkar ha fått någon svampsjukdom och tror det behöver glesas ut i kronan. Kund tar hand om klippet. Ca 2 timmars jobb.
 

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi certifierade trädbeskärare för kommande uppdrag under kommande JAS-period och även vårvinter 2021. Du som söker har genomgått utbildning och har praktisk erfarenhet av trädbeskärning. Du har kunskap om hur man hanterar olika skador på trädet och kan komma med värdefulla tips till våra kunder. Du innehar körkort samt har tillgång till bil.

Vidare har du egna verktyg och ev. stege som kan medtas till kund.

Vi beskär olika sorters fruktträd till våra privatkunder t.ex. äppelträd, päronträd, plommonträd, körsbärsträd m.m. De träd vi åtar oss är max 3,5 m höga.
 

Vem är du?

Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Vidare drivs du av att få nöjda kunder som gärna återkommer!

Du som söker är flytande i det svenska språket både i tal och skrift.
 

Kontakt
Natalie Nilsson Aksamit
040-6280602
facebookCreated with Sketch.