Erfaren och serviceinriktad ekonomiassistent (103532)

Veterankraft AB

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Veterankraft AB söker dig som vill vikariera som ekonomiassistent internt hos oss under sommaren 2021. Tjänsten löper fån 1 juni till och med augusti.
 

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst att ha fullt ansvar för fakturering och kundreskontra med tillhörande kontakter. Du kommer även att ansvara för lönerutinen. Du kommer att bli en del av en avdelning som idag består av tre personer och du kommer att arbeta nära bolagets ekonomichef samt företagets franchisetagare.

Då ekonomigruppen är relativt liten är det viktigt att alla hjälps åt och du kommer utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter även att vara delaktig i övriga områden när detta krävs.
 

Vem är du?

Vi vill att du har ca 5 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, gärna från en verksamhet där du har jobbat brett med ekonomi. Du känner dig trygg i rollen och kan arbeta självgående från dag ett, vi ser gärna att du är extra duktig inom fakturering och lön.

Som person är du flexibel, effektiv och prestigelös. Du gör gärna det där lilla extra och har skinn på näsan. Vidare är du serviceinriktad, vilket har stor betydelse då kontaktytan är stor gentemot våra franchisetagare och att du har ett öppet sinne samt ett proaktivt förhållningssätt. Du tycker att problemlösning är roligt, är vetgirig av naturen och är självklart noggrann och strukturerad.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Word och Excel, har du dessutom erfarenhet från Visma Administration samt Crona Lön är detta mycket meriterande. Har du också erfarenhet från bemanningssystemet Intelliplan så är dina meriter svårslagna.

Företaget fortsätter att expandera vilket innebär stora möjligheter till att utvecklas och växa med sin roll. Veterankraft tar hand om sin personal och har mycket låg personalomsättning. Som anställd erbjuds du en marknadsmässig lön och att arbeta tillsammans med ett glatt gäng. Företaget sitter i nyrenoverade lokaler i Danderyd.
 

Ansökan

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte mad att söka. Varmt välkommen med din ansökan!
 

Kontakt
Tuija Liiti
facebookCreated with Sketch.