Trafiklärare med CE-körkort samt YKB sökes

Veterankraft Malmö

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en erfaren trafiklärare CE som innehar YKB godkänt av transportstyrelsen. Du som söker har arbetat som trafiklärare i minst 8 - 10 år. Uppdraget innebär att man jobbar med att utbilda de som kommer in via arbetsmarknadsåtgärder och lär dem köra tung lastbil. Har du erfarenhet av arbete med nyanlända så ser vi det som meriterande.

Verteranen förväntas arbeta deltid eller heltid beroende på kundens behov, vi erbjuder en flexibel timanställning. Vår kund förväntar sig att veteranen jobbar hela 2021 och kan arbeta heltid över sommaren. Arbetstiden är allt från några timmar per dag till heltid över sommaren.
 

Vem är du?

Du som söker är godkänd trafiklärare av transportstyrelsen och har lång erfarenhet av yrket. Du har god vana av att köra lastbil och är duktig på att samarbeta.

Vidare söker dig som är tålamodig, kommunikativ och socialt kompetent. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan! Uppdraget kan tillsättas innna sista ansökningsdatum.
 

Kontakt
Natalie Nilsson Aksamit
facebookCreated with Sketch.