Flyttstädning/Lokalvård / Rut-Tjänster

Veterankraft AB

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vi söker pigga veteraner som är över 55 år för uppdrag inom flyttstädning och lokavård hos våra kunder som är både privat och företagskunder.
 

Dina arbetsuppgifter

Uppgifterna innebär komplett städning inklusive fönsterputsning vid flytt vilket innebär att du behöver ha god fysik och erfarenhet av sådan städning.
 

Vem är du?

Har du professionell erfarenhet av städning är detta uppdragen för dig!
Som person är du serviceinriktad, positiv och noggrann. Du har en öppen personlighet och lätt för att samarbeta med människor.
Städutbildning är meriterande.
Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil samt viss datorvana.
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontakt
Fredrik Lundberg
facebookCreated with Sketch.