1:e socialsekreterare

Veterankraft AB

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vi söker en mycket erfaren socialsekreterare och som har arbetat som 1:e soc.sekr.
 

Dina arbetsuppgifter

Förekommande arbetsuppgifter inom socialtjänsten som 1:e socialsekreterare.
 

Vem är du?

Som 1:e socialsekreterare behöver du ha en god förmåga att skapa kontakter, samarbeta och underhålla relationer. På ett ansvarsfullt och självgående sätt skapar du engagemang och får andra med dig. Du är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer samt har en problemlösande och analytisk förmåga. I denna roll är det även viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du har en förmåga att kunna fatta beslut.
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontakt
Fredrik Lundberg
facebookCreated with Sketch.