Sälj ledare och bemannare till Veterankraft nord väst

Veterankraft AB

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Vi är inne på vårt 12:e år och har 37 kontor i Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Mellan 2014 och 2020 har bolaget sju gånger utnämnts till Gasell i Dagens industri och är ett auktoriserat bemanningsbolag.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Veterankraft i nord västra Stockholm söker nu en försäljnings ansvarig person som ska leda och stärka upp det team som arbetar med försäljning och bemanning av tjänster i nord västra Stockholm. Tjänsten innebär att du kommer arbeta operativt med försäljning och bemanning av tjänster och veteraner men även ha ansvar för attt coacha och leda ditt team inom försäljnings området.

Denna tjänst och roll erbjuder en omväxlande vardag och en bred varierande roll där du arbetar med försäljning till kunder samt genomför hela bemannings processen. Du kommer att vara Veterankrafts ansikte utåt och arbeta med förfrågningar från privatkunder och föreningar samt att matcha och tillsätta uppdragen. Du kommer även att leda ett härligt bemanningsteam i Sundbyberg.
 

Dina arbetsuppgifter


I arbetsuppgifterna ingår bland annat att självständigt:

Ta emot, registrera och sköta den dagliga försäljningen av inkommande förfrågningar.
Vi arbetar i affärssystemet Intelliplan.

Kontinuerligt arbeta med bemanningsprocessen med att matcha förfrågningar från våra kunder med rätt veteran.

Du driver flera uppdrag parallellt och arbetar med dator och telefon som dina främsta verktyg.

Ansvara för att coacha och arbets leda ditt bemannings team.


Lägga upp försäljnings och bemannings strategier för att nå försäljnings resultat.




 

Vem är du?


Vi ser att du har erfarenhet av försäljning och arbets ledning. Har du tidigare arbetat i bemannings branschen i någon form är det meriterande. Du kommer att arbeta med budget och nyckeltal så vi ser att du har tidigare erfarenhet från det området.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har ett starkt eget driv, ett affärsmässigt tänk och är kundorienterad. Vi ser också att du har ett starkt engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du är målinriktad och är duktig på att bygga nätverk och utveckla relationer med kunder och veteraner. Arbetets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.
 

Ansökan


Urval sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontakt
Anna Radhe
facebookCreated with Sketch.