Trädgårdsutbildare Stockholm

Veterankraft AB

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Vi söker erfarenhen trädgårdsveteran till nytt spännande uppdrag.
 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig med några års praktisk erfarenhet från branschen och med pedagogisk förmåga för undervisning i skötsel och förvaltning av utemiljö, odling samt trädgårdsanläggning för vuxna på en grundutbildning. Lärarbehörighet är inget krav men önskvärt, däremot måste du ha pedagogisk förmåga och yrkesmässiga kunskaper för jobbet. Tjänsten är 80 % och pågår i 12 veckor med arbetstid mån-tor. Den kan även delas upp mellan två halvtidstjänster. Aktuell undervisning är en grundutbildning för vuxenstuderande inom trädgård.
 

Vem är du?

Du har en god förmåga att kommunicera individuellt och i grupp med de studerande kring deras mål och resultat. Självklart tycker du att det är roligt och stimulerande att med pedagogisk kreativitet få de studerande att utvecklas och trivas med din undervisning
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontakt
Thomas Pettersson
08-525 215 01
facebookCreated with Sketch.