företag söker: Konferensvärd/Konferensvärdinna (193426)

Veterankraft AB

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Till vår företagskund som sköter driften av en konferensanläggning i centrala Stockholm söker vi en konferensvärd/konferensvärdinna. Anläggningen är på ca 1500m2 och har sex konferensrum i olika storlekar. Tjänsten är på avrop, dvs kunden kontaktat dig direkt vid behov med ca 1-1,5 veckas framförhållning. Uppskattningsvis är det 2-3 dagars arbete per vecka under hösten. Tillsättning 1/9 och sedan löper uppdraget året ut. Arbetsdagen kan förläggas mellan kl 07-19, i vissa fall någon timma senare på kvällen.
 

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att ta emot konferensgrupper, visa dem rätt, hjälpa till att starta upp teknik (projektor, mikrofon mm), serva gästerna under dagen med vatten samt hålla snyggt och plocka koppar och glas. En restaurang sköter catering så det ingår ingen förberedelse eller hantering av mat men givetvis samarbetar du och håller dialog med cateringfirman. Inför olika konferenser är du även med och möblerar konferensrum enligt gästernas önskemål, dvs flyttar bord och stolar.
 

Vem är du?

Vår kund söker dig som har arbetat med konferenser sedan tidigare. Kunden kommer lära upp dig i deras bokningssystem, men vill att du skall ha vana av att arbeta med bokningar sedan innan. .Du arbetar mycket självständigt och behöver kunna lösa ev problem som uppstår. Du tar egna beslut och tar ansvar för att konferensgästerna får en positiv upplevelse. Att du har ett genuint service-tänk är mycket viktigt för vår kund. Du behöver även klara av att sköta konferensteknik, dvs projektor mm för att kunna hjälpa konferensgästerna igång samt hjälpa till om något trasslar.
 

Ansökan

Vi kommer att börja kalla till intervjuer under början av augusti. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
 

Kontakt
Åsa Strömhielm
Kontakt
Shanthi Kax
facebookCreated with Sketch.