Bovärd till bostadsstiftelse i Solna

Veterankraft

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

Till vår företagskund som är en bostadsstiftelse i Solna, söker vi en Bovärd. Tjänsten är på heltid måndag till fredag 07.00-16.00. Tjänsten är löpande fram till årsskiftet. Tillsättning snarast!
Som bovärd är du ansiktet utåt och den första kontakten med hyresgästerna. Du har helhetsansvar för ditt område bestående av cirka 300 lägenheter med tillhörande allmänna utrymmen. I vissa fall kan det ingå en del kommersiella lokaler. Du kommer arbeta brett med omväxlande arbetsuppgifter. I din roll som bovärd ser du till den dagliga driften och det förebyggande arbetet som resulterar i en bra boendemiljö för våra hyresgäster.
 

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av följande;
  • kontinuerliga ronderingar i dina fastigheter
  • felavhjälpande och självständigt utförande av reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen exempelvis av kyl/frys, spis, byte av blandare, lås, stopp i avlopp o dyl.
  • beställningar till entreprenörer/leverantörer
  • kvalitetskontroller, besiktningar samt nyckelhantering
  • vid skador sköta beställningar, uppföljning, dokumentation och vara kontaktperson gentemot hyresgäst och entreprenör
  • aktivt arbete med mål och handlingsplaner
  • visning av lokaler, garage och lägenheter
  • administrativa arbetsuppgifter, t ex fakturahantering, offertförfrågningar, avrapportering, underhållsregistrering, meddelanden/brev till hyresgäster etc.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som bovärd. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbetet som fastighetsskötare. Som person är du strukturerad, serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Arbetet ställer stora krav på social förmåga, självständighet och att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter. B-körkort krävs samt att du behärskar svenska i tal och skrift.
 

Ansökan

Då tjänsten skall tillsättas snarast så kommer intervjuer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att söka!
 

Kontakt
Shanthi Kax
facebookCreated with Sketch.