Erfaren taxichaufför sökes för att köra skolelever i Danderyd

Veterankraft

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en erfaren chaufför som kan arbeta torsdagar - fredag mellan kl.13:00-16.00 med att skjutsa skolelever. Uppdraget startar ASAP den och pågår under vårterminen i Danderyd. Arbetet är på deltid, och kan därför lätt kombineras med ett annat uppdrag.
 

Dina arbetsuppgifter

Som chaufför kommer dina arbetsuppgifter handla om att hämta skolelever ifrån skolan och skjutsa dem till idrottsträningar och tillbaka till deras hem. Du kommer köra eleverna i en tjänstebil.
 

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren chaufför med taxilegitimation som är ett krav för detta uppdrag. Du tycker om att ge service till andra och är glad och positiv. Du är en van förare som tycker om att köra bil. B-körkort och taxilegitimation är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.
 

Ansökan

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss. Urval sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
 

Kontakt
Shanthi Kax
facebookCreated with Sketch.