Politisk Sekreterare, Registrator eller jämförbart

Veterankraft AB

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 50 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 50-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 50-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.
 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.
 

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en Politisk sekreterare eller Registrator Kunnig i kommunala protokoll och därtill hörande tjänster. Tjänsten är 1dag i veckan och mer därutöver för den som är intresserad. 20-25% tjänst. Ca 20 möten därutöver som kan förekomma på kvällstid.
 

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att skriva protokoll för föreningen, kommunala protokoll, stötta i deras dagliga arbete, sköta kontakterna med partiet/föreningen centralt, hålla sig uppdaterad med det senaste. Den politiske sekreteraren jobbar med kommunikation och administration kampanjmetoder, lokal politik och allt annat som kan underlätta arbetet för politikerna och föreningen i kommunen.
 

Vem är du?

Vi tror att du har jobbat ett flertal år inom det kommunala och är völ medveten om kommunla protokoll och möten i partystyrda organisationer. Du kanske har gått i pension och vill jobba lite igen eller du kanske har andra uppdrag men kan komplettera med detta. Det finns mer att göra för rätt person än ca 20%
 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontakt
Håkan Lindgren
0920-479800
facebookCreated with Sketch.